“Sinds ruim een jaar gebruik ik Office 365 van Microsoft. Daarover ben ik super tevreden. De migratie van mijn gegevens en e-mail is begeleid door TheCloud2Go hetgeen heel soepel is verlopen.
De dienstverlening van Niels Dönszelmann is prima op orde. Hij levert wat hij belooft en houdt zich aan de afspraken. Uitstekend!”.

Cees Backer

Backer Financiën & IT

Delen:

The Cloud 2 Go biedt advies en implementatie van Office. Office 365, 2010 en/of 2013 oplossingen. Niet alleen oplossingen voor problemen, maar voor nieuwe manieren van denken, werken en leren. 

De cloud is een wezenlijk onderdeel van ons leven geworden in de afgelopen jaren. Al noemen we het nog niet zo lang zo. Begonnen met Internetbankieren en langzaam geaccepteerd in het persoonlijke leven van velen in de vorm van Dropbox, Facebook en Twitter.  Nu is het echter de beurt aan de bedrijfs-IT. En dat lijkt wat lastiger. Maar dat hoeft niet.

Office 365 is onderdeel van de clouddiensten van Microsoft. Het regelt de achterkant van de e-mail, een overzichtelijk intranet waar je eenvoudig je bestanden kan delen en een communicatieplatform dat e-mail doet verbleken.

Oftewel de achterkant van Office. Wat levert dat op? Kijk maar eens naar Steve in dit filmpje.

Office 365 is geen nieuw systeem dat je moet leren gebruiken. Het is de Office die je kent. Je moet het alleen eerst inrichten en je gegevens overzetten. En daar kan The Cloud 2 Go jouw organisatie bij helpen.

 Lees maar verder...